Assessment: een leerzaam dagje op de pijnbank IQ TEST Nieuws

Hoeveel testjes en rollenspellen er op internet ook te vinden zijn, je écht goed voorbereiden op een managementassessment is bijna niet mogelijk, ondervond verslaggever Linda Beuvens. "Ik zweet en stotter. Welke rode draad? Elke minuut lijkt wel een uur te duren.'

Op een koude maandagochtend klamp ik wanhopig voorbijgangers aan die mij de juiste weg kunnen wijzen naar CareerHandling.

In het Haagse kantoor van dit bedrijf voor loopbaanmanagement en coaching zal ik een selectieassessment voor een lichte managementfunctie ondergaan.Te laat, dat is vast geen goed begin van deze dag, waarin ik aan alle kanten psychisch doorgelicht zal worden.

Een assessment kan onderdeel zijn van een selectieprocedure voor een sollicitatie, maar er zijn ook ontwikkel-assessments die binnen je huidige functie worden afgenomen. Zo'n assessment moet onder meer inzicht geven in persoonlijkheid, competenties, capaciteiten en stressbestendigheid. Ik ben behoorlijk zenuwachtig. Lees verder op volkskrantbanen.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!