Carriërevrouw beter af met werkende man IQ TEST Nieuws

Door: Henk Noort (fd.nl)Aan succesvolle mannen valt meer lol te beleven, want ze zijn energieker en inspirerender en ze drinken minder.

Elke alfavrouw heeft er een en carriërevrouwen dromen ervan: je eigen huisman. 'Ik wil ook zo'n man die er helemaal alleen voor mij is', droomt Saskia Noort (geen familie) bij Pauw & Witteman hardop.

Mijn vrouw ziet het ook wel zitten: een man die in de pan roert als ze thuiskomt, haar de krant en een glaasje Prosecco brengt en na het driesterrendiner afruimt, de kinderen in bed stopt en alleen nog wil horen hoe haar dag was.Maar in de realiteit levert deze droom weinig blijvend geluk op.

Omdat de sectoren waar de meeste mannen werken het hardst door de financiële crisis zijn getroffen, kwamen er het afgelopen jaar 19.000 mannelijke werklozen bij. Bij vrouwen daalde het werkloosheidscijfer juist met 26.000.

Veel vrouwen krijgen hun gedroomde huisman dus in de schoot geworpen. Maar de combinatie van een vrouw met en een man zonder betaalde baan, blijkt een explosief mengsel waartegen weinig huwelijken bestand zijn.......Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!