Effectief studeren IQ TEST Nieuws

#studeren #effectief , 'Markeren van tekst blijkt slechte studiemethode' .Veelgebruikte studiemethodes zoals het markeren van stukken tekst en het herlezen van lesstof zijn nauwelijks effectief, zo blijkt uit een nieuwe Amerikaanse studie.
Het highlighten of onderstrepen van belangrijke zinnen in een tekst leidt niet tot een beter begrip, maar tot focus op individuele feiten. Daardoor worden de grote verbanden van een verhaal minder goed begrepen.
Dat schrijven wetenschappers van Kent State University in het wetenschappelijk tijdschrift Psychological Science in the Public Interest.
Herlezen
De psychologen onderzochten de effectiviteit van tien populaire studiemethodes door honderden eerdere wetenschappelijke publicaties over de verschillendeleertechnieken te bestuderen. Hun revisie wijst uit dat veel studenten een verkeerde strategie gebruiken om lesmateriaal tot zich te nemen....
Lees het artikel verder op nu.nl.

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!