Gemor onder hoger opgeleiden IQ TEST Nieuws

Veel hoger opgeleiden zijn niet gelukkig met hun baan.Een op de vier hoger opgeleiden heeft gedurende zijn of haar carriëre langer dan een jaar een baan waar hij niet gelukkig van wordt. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 500 werkenden met een hbo- of wetenschappelijke opleiding. Met name gebrek aan uitdaging en een slechte cultuur breekt hen op.

Bijna driekwart van de geënquêteerden overweegt "zeer zeker"of "mogelijk"een anderebaan wanneer ze te weinig persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen hun functie zien.

Competenties

Cruciaal is ook dat de werkgever de competenties die nodig zijn voor de verschillende functies goed in kaart brengt, zegt Chris Reef, directeur van projectmanagementbureau REEF, initiatiefnemer van het onderzoek. "Je moet kijken of je in staat bent om mensen zowel in hun taakstelling te laten groeien, als in de competenties die ze benutten."Lees verder op FD.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!