Gratis cursus Beleggen IQ TEST Nieuws

Beleggen: wat is in deze tijden verstandig? Deze vraag is de afgelopen weken door verschillende media voorgelegd aan prof. dr. Arthur Herst van de Open Universiteit Nederland. Herst is de auteur van de compacte cursus Beleggen: een kwestie van economie en psychologie die gratis via internet gevolgd kan worden.

Keuzes makenBeleggers maken keuzes niet alleen met hun hoofd maar ook met hun hart. In de cursus Beleggen laat Arthur Herst niet alleen zien welke rationele, economische afwegingen gemaakt kunnen worden, maar ook hoe emoties bij het beleggen een rol kunnen spelen. Waarom willen beleggers hun verlies niet direct nemen? Waarom kunnen vrouwen op de lange termijn betere beleggers zijn?

Cursus gratis via internetDe cursus is gebaseerd op leereenheden uit de cursus 'Beleggen: theorie en praktijk' van de Open Universiteit. Het materiaal is bewerkt en geactualiseerd en gecombineerd met nieuw studiemateriaal over de psychologische kant van het beleggen. De vier leereenheden zijn aangevuld met videomateriaal waarin een professionele belegger antwoord geeft op diverse vragen op beleggingsgebied. De cursus is volledig gratis toegankelijk op de speciale website http://www.opener.ou.nl/managementwetenschappen/beleggen van de Open Universiteit Nederland.

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!