Gratis IQ Test van de maand: Oktober 2009 IQ TEST Nieuws

Wie wordt de Q-Master van 2009 / 2010?Deelname is mogelijk voor studenten of starters met hbo of wo niveau.

De IQ test Na inloggen verschijnt er een uitgebreide instructie voor de IQ test. De IQ test bestaat uit 40 opgaven. Je kunt vragen overslaan en er later op terug komen.De opgaven doen beroep op je verbale capaciteiten, je cijfermatig en ruimtelijk inzicht en je logisch redeneervermogen. In de IQ test komt het erop aan dat je zoveel mogelijk opgaven in een beperkte tijd goed beantwoordt. Je hebt 9 minuten de tijd om de test te doen. Zorg dat je tijdens de test niet gestoord kunt worden. Je kunt slechts eenmalig deelnemen.

De EQ test Na de IQ test volgt de instructie voor de EQ test. Deze test is bedoeld om jouw EQ te kunnen beoordelen. Hoe ga je om met mensen die je ontmoet en die zich anders tegenover jou gedragen dan je zou willen? In de test krijg je vijf situaties voorgelegd die je in een werk- of studiesituatie zou kunnen tegenkomen. Na elke situatie zie je vier mogelijke reacties. Geef aan welke reactie jouw grootste voorkeur heeft tot welke jouw minste voorkeur heeft.

Na de test Je IQ en EQ score verschijnt direct in beeld dus je ziet meteen hoe je scoort ten opzichte van andere studenten in Nederland. Uitgebreide feedback krijg je aansluitend ook per email. Je IQ score is vergelijkbaar met het landelijk vastgestelde IQ. Je EQ telt minder zwaar mee dan je IQ. Samen komt hier de Nobiles Q-Masterscore uit.

Jouw IQ en EQ score wordt niet aan derden verspreid.In november hoor je of jij bij de 100 besten zit en kun je doorgaan voor de titel Q-Masters 2009/2010. Je hoeft dan alleen nog maar een gratis online assessment te maken en aan de hand daarvan wordt bepaald of jij de titel hebt gewonnen!Klik hier om naar de site van Q-Masters te gaan.

Op www.intelligentietest.bewordt elke maand een nieuwe gratis (iq) test toegevoegd.Sinds juni 2006 wordt deze service geboden voor iedereen in Vlaanderen en Nederland die opzoek is naar een leerzame, interessante of leuke gratis (iq) test.

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!