Help! Ik ben ontslagen IQ TEST Nieuws

Door Katrijn de Ronde (vkbanen.nl)

Het kan hard aankomen: ineens sta je op straat, ondanks een vast contract en een keurige staat van dienst.Veel ontslagen mensen zijn met hun baan ook een deel van hun identiteit kwijt. Maar voor sommigen is het ronduit een blessing in disguise.

Op de brug staat een huilend meisje haar moeder te bellen."Ik ben ontslagen."Met gierende uithalen probeert ze uit te leggen:'Ik wist wel dat het niet goed ging, en ik deed echt, écht mijn best om het beter te doen.'Ze hangt op en snuft wat na. Wat nu?

Dat meisje, dat ben ik. Het was mijn eerste baan. Ik was zo blij dat ze me hadden aangenomen bij de kleine, gemoedelijke uitgeverij, dat ik de eerste dag zonnebloemen mee had genomen om iedereen te bedanken. De sollicitatiegesprekken waren fantastisch gegaan, ik ging het helemaal maken. Anderhalf jaar later stond ik op die brug en vroeg me af waar ik dan in vredesnaam wel geschikt voor was... Lees verder op vkbanen.nl.

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!