Het brein is een weerspiegeling van het persoonlijk leven IQ TEST Nieuws

Wetenschappers hebben bewezen dat gedachten reëel zijn.

Wetenschappers hebben bewezen dat gedachten reëel zijn. Het brein bestaat uit zenuwcellen of neurons die op bomen lijken. Gedachten zijn waarneembaar als een oerwoud met biljoenen bomen op het brein. Positieve gedachten zien er uit als bomen met takken en bladeren, terwijl negatieve gedachten te zien zijn als bomen met doornige takken. De bomen met doorns kunnen zowel de gezondheid als het persoonlijk leven negatief beïnvloeden, vanwege de giftige chemicaliën die ze vrij zetten in het lichaam.

Gedachten beheersen het persoonlijk leven

Mensen met een overheersende positieve instelling zullen eerder succesvol en gelukkig zijn in het leven dan die met een overheersende negatieve inborst. De reden hiervoor is dat positieve mensen, door hun optimistische kijk op het leven, veel beter omgaan met relaties en durven te ondernemen. Negatieve mensen hebben veelal geen hoop op geluk en succes, waardoor ze zinvolle relaties niet waarderen en bang zijn om iets nieuws uit te proberen. Het zijn hoofdzakelijk de ervaringen tijdens de kinderjaren die bepalen als een persoon negatief of positief van aard is. Dit hoeft niet de permanente staat van de persoon te zijn, indien er een wil tot veranderen bestaat.

Lees meer

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!