Hoeveel WW zou jij eigenlijk krijgen? IQ TEST Nieuws

Steeds meer bedrijven kondigen als gevolg van de financiële crisis ontslagen aan. Wie zijn baan op die manier verliest heeft meestal recht op WW. Maar hoeveel is dat tegenwoordig eigenlijk en hoe lang krijg je dat?

Eerst de theorie: een werkloosheidsuitkering krijg je alleen als het niet je eigen schuld is dat je op straat komt te staan. Je krijgt hem dus niet als je zelf hebt opgezegd of als je op staande voet bent ontslagen omdat je bijvoorbeeld een greep in de kas hebt gedaan (om maar wat te noemen).

Om een werkloosheidsuitkering te kunnen krijgen, moet je in de afgelopen 36 weken ( = nagenoeg 9 maanden), minimaal 26 weken (= een half jaar) gewerkt hebben. Voldoe je hier niet aan, dan krijg je niks. Voldoe je wel aan deze eis, dan krijg je minimaal drie maanden een uitkering. De eerste twee maanden is deze uitkering 75 procent van je zogenoemde dagloon, de derde maand (en eventuele volgende maanden) bedraagt de uitkering 70 procent van je dagloon. Lees verder op z24.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!