Hoezo opportunisme? IQ TEST Nieuws

Door: Ype Schaap (fd,nl)De bestuurders van de Fed spraken volgens de notulen van de laatste vergadering hun bezorgdheid uit over de Amerikaanse economie.Eind april meldde de Fed dat er nog steeds grote neerwaartse risico's aanwezig zijnin de Amerikaanse economie en dat daardoor het mondiale financiële systeem kwetsbaar is voor verdere 'schokken'.

Ben Bernanke is een autoriteit op het gebied van de omstandigheden die de depressie in de jaren "30 mogelijk maakte en weet ook vooral wat niet werkte en wat uiteindelijk wel om uit de ellende te komen. Wat uiteindelijk wel hielp was de Tweede Wereldoorlog, maar daar zullen we Ben Bernanke nooit over horen, wel over het feit dat de rente bepalend was voor het economische herstel. De Fed zal, volgens de 'kenner' Bernanke, zeer lang de rente extreem laag moeten houden om zo de economie een reële kans te geven. 

Bernanke heeft ook weet van het feit dat met praten geen gaten gevuld worden tijdens een diepe depressie en om u dat duidelijk te maken heeft Brains & Analysis de uitspraken tijdens de start van de depressie in de jaren "30 van een van de meest gerespecteerde denktanks uit zijn tijd voor u op een rij gezet.......Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!