Solliciteren IQ TEST Nieuws

(c) NUzakelijk/Froukje van der Linden

Solliciteren: het is helaas een hot item geworden.Iedereen kent wel iemand die als gevolg van de financiële crisis zijnbaan heeft verloren en gedwongen op zoek moet naar een nieuwe functie. Ook diegenen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, zullen zich (weer) op het solliciteren moeten storten.

Hoewel natuurlijk nooit zeker is hoe lang het zoekproces gaat duren, maakt degene die zich goed heeft voorbereid, de meeste kans.Wie solliciteert, wordt vaker afgewezen dan aangenomen. Dat kan weleens ontmoedigend zijn, zeker als je zelf heel enthousiast was over de vacature. Probeer het echter te zien als een leermoment, zodat je een volgende keer meer kans maakt. AfwijzingJe kunt op enkele momenten in de sollicitatieprocedure worden afgewezen: naar aanleiding van je brief, of later: op grond van het gesprek. In alle gevallen geldt dat je bij de betreffende organisatie kunt navragen waaraan het heeft gelegen.

Ben je op grond van je brief en cv afgewezen, dan kun je vragen waarom je niet bent uitgenodigd voor een gesprek. Het is mogelijk dat je brief verbetering behoeft, of dat ze op grond van je cv hebben besloten dat je onvoldoende werkervaring hebt. Heb je na een sollicitatiegesprek een afwijzing gekregen, dan kun je vragen naar de belangrijkste redenen daarvoor.....Lees verder op nu.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!