Syntens Innovatie Top 100 IQ TEST Nieuws

Syntens presenteert de innovatie top 100. Welkom in een wondere wereld van eetbare insecten, varende autobussen en bewegende etalagepoppen.

De zakelijke vindingen van de honderd deelnemers aan de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100 van innovatienetwerk Syntens zijn echt niet allemaal hemelbestormend. Sommige dingen had je eigenlijk zelf ook wel kunnen bedenken.

Neem het Arnhemse bedrijf R2R met zijn MOMO, een superrealistische computergestuurde etalagepop, die volgens de makers natuurlijk gewoon in een kledingwinkel gebruikt kan worden, maar met een politie- of bewakersuniform ook heel goed potentiële dieven kan afschrikken.

Iets heel anders: het Woudenbergse bedrijf Herzog Medical, dat de hele sportwereld aan andere sokken wil brengen. Volgens Herzog vermindert het dragen van hun compressiekousen voor, tijdens en na sportieve prestaties de kans op (kuit-)blessures en versnelt het herstel.

Of wordt de winnaar toch de Oostzaanse poelier Jan Ruig? Hij heeft mogelijk goud in handen, maar lijkt nog niet helemaal te weten hoe hij het precies op de markt moet brengen. Met het project "Bugs"brengt hij samen met een aantal andere partijen eetbare insecten als voedsel op de Nederlandse markt. "Ik heb in de loop der jaren van mijn klanten de gekste vragen gekregen', zegt Ruig. "Of ik olifantenvlees heb, of krokodil, of leeuw. Dan moet ik ze teleurstellen, daar doe ik niet in......"

Lees het hele artikel van Edward Deiters verder op depers.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!