Toptalent: Te snel verveeld of te lui? IQ TEST Nieuws

Door: Ralf Knegtmans (fd.nl)Als bedrijf loop je grote risico's als talenten niet goed worden aangestuurd, zegt headhunter Ralf Knegtmans.

De meeste werkgevers zijn zo langzamerhand wel overtuigd van de impact van zeer getalenteerde medewerkers op het resultaat van een onderneming. Managementboeken als “Built to Last" en “From Good to Great" stellen zelfs dat je je maar beter eerst kunt richten op het binnenhalen van zeer goede mensen, voordat je überhaupt strategische onderwerpen op de agenda zet.

Uitdaging is essentieel!

Bedrijven beseffen nog niet echt dat je met het binnenhalen van toptalent een afwijkende categorie medewerkers aantrekt die andere doelstellingen, waarden en motivaties heeft dan de overgrote meerderheid van de beroepspopulatie, en die je dus ook anders moet aansturen.

De talenten  zijn snelle denkers die een ander soort uitdagingen nodig hebben. Ze kunnen een grotere mate van complexiteit aan, maar zijn zelf ook complex, bijvoorbeeld in hun aansturing. Meestal gaat het snel mis omdat de manager die het talent in huis haalde, zijn eigen normen, waarden en targets op hen projecteert......Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!