Universiteiten willen experts bedrijfsleven opvangen IQ TEST Nieuws

De universiteiten willen tijdelijk wetenschappelijke experts in dienst nemen die door de economische recessie hun baan in het bedrijfsleven dreigen te verliezen. De vereniging van universiteiten VSNU heeft dat voorgesteld in een brief aan premier Jan Peter Balkenende.

Zo kunnen onderzoeksprojecten waarin universiteiten en ondernemingen samenwerken, doorgaan. Een woordvoerster van de VSNU heeft een bericht daarover in de Volkskrant woensdag bevestigd. Zodra de economie weer aantrekt, kunnen de experts terug naar het bedrijfsleven. Talent blijft zo behouden, de samenwerking tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen wordt door de economische neergang niet gefrustreerd en de innovatie wordt versterkt, meent de VSNU.

Een andere manier waarop de universiteiten kunnen bijdragen aan het op peil houden van de kennissector, is dat ze gerichter op zoek gaan naar Europese fondsen. Bovendien kunnen ze investeringen versnellen. De universiteiten hebben voor dit jaar allerlei plannen voor gebouwen ontwikkeld waarvan nut en noodzaak onomstotelijk vaststaan.Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!