Verbreken van relaties IQ TEST Nieuws

Door: Dominique Haijtema

De relatie tussen werknemer en werkgever heeft veel weg van een liefdesverhouding.

Het is uit, maar nog niet voorbij. Deze uitspraak van een vriendin die onlangs haar liefdesrelatie verbrak vond ik een prachtige samenvatting van de staat waarin wij verkeren vanaf het moment dat wij een punt achter een relatie zetten tot het moment waarop wij daadwerkelijk niet meer met elkaar verbonden zijn. Zij wist dat de relatie niet goed voor haar was en zette er vastbesloten een punt achter.Maar zij was er voorlopig nog niet klaar mee. Haar gevoelens voor de man in kwestie hielden er niet zo makkelijk mee op.

Een liefdesrelatie lijkt in sommige opzichten op de relatie tussen werknemer en werkgever. Beide relaties beginnen hoopvol met talloze verwachtingen die niet altijd op de realiteit zijn gebaseerd. Wij zijn in het begin ook niet eerlijk over onze tekortkomingen of onze werkelijke wensen en dromen.De werkgever gaat niet meedelen dat vele overuren zonder extra betaling gewerkt moeten worden of dat er weinig collegialiteit is op een afdeling. Een werknemer zal wederom niet snel toegeven dat hij lui of gemakzuchtig is en het liefst anderen manipuleert. Of dat hij alleen geld wil verdienen om zo snel mogelijk te doen wat hij echt leuk vindt. Lees verder op fd.nl.

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!