Volg jij wel de juiste koers? IQ TEST Nieuws

De crisis slaat hard om zich heen, alles is anders. Geen nieuwe functie, geen dure opleiding. VKbanen helpt je deze zomer positief te kijken naar de mogelijkheden van de crisistijd. Tip vier: sta eens rustig stil bij de vraag of wat je doet wel aansluit bij wat je eigenlijk wilt doen.

Het is crisis, en daar worden mensen zenuwachtig van. Peilingen wijzen uit dat veel werknemers ontslag vrezen. Gebruik deze aarzeling eens om wat je doet te verbinden met wat je eigenlijk wilt doen. Door na te gaan wat je doet en dat te verbinden met jouw visie en persoonlijke waarden kom je erachter of je met al je bezigheden op jouw koers zit.

De vakantietijd is een mooi moment voor reflectie: is wat ik doe wel het allerbelangrijkste? Om daar een antwoord op te vinden, ontstijgen we de dagelijkse drukte aan de hand van de horizons of focus van David Allen, bekend van het boek Getting things done. Allen geeft in zijn horizonten verschillende niveaus waarop je actief bent, van de startbaan op aarde tot 50.000 voet hoogte. Door die verschillende horizonten aan elkaar te koppelen kun je de vraag beantwoorden die David Allen je stelt: doe je op dit moment dat wat het allerbelangrijkste is in jouw leven? Lees het artikel van Arjan Broere verder op vkbanen.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!