Voorspelbare munten IQ TEST Nieuws

Ons gedrag is, mede door de toenemende digitalisering, steeds beter te voorspellen.Professor Albert-Làszló Barabàsi, een van 's werelds grootste experts op het gebied van complexe netwerken, ontdekte in 2008 een onverwacht wiskundig patroon in de locatiegegevens van een groot aantal mobiele telefoongebruikers. De ontdekking leidde tot een wetenschappelijke doorbraak en het patroon wordt tegenwoordig gebruikt in uiteenlopende situaties zoals het voorspellen van verkeersopstoppingen, e-mailverkeer en zelfs het verloop van gewapende conflicten. In zijn boek Voorspelbaar doet Barabàsi verslag van zijn baanbrekende onderzoek en laat hij zien hoe ons gedrag, mede door de toenemende digitalisering, steeds beter te voorspellen is.
In samenwerking met Athenaeum Boekhandel Amsterdam heeft Maven Publishing een onderzoek opgezet naar de manier waarop munten zich vanuit de kassa van Atheneum door het land verspreiden. Hiertoe zijn de munten voorzien van een sticker met een unieke code en een oproep aan de ontvanger om deze code te uploaden op onze site. Op Mavenpublishing.nl kunt u op de kaart zien waar de munten zich nu bevinden. De gegevens zullen door Barabàsi onderzocht worden op onderliggende patronen en de resultaten zullen hier worden gedeeld.
Onder de deelnemers wordt elke week een exemplaar van Voorspelbaar verloot.

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!