Waarom vrouwen ruzie maken IQ TEST Nieuws

Door: Henk Noort (fd.nl)Ik heb me vaak afgevraagd waarom vrouwen, die over beduidend meer sociale vaardigheden beschikken, zoveel vaker ruziemaken. Zet meerdere vrouwen in één hok en je krijgt geheid heibel.

Mannen laten hun emoties liever thuis. Amerikaans onderzoek brengt aan het licht hoe dat komt en wat je eraan kunt doen.

Het was wel even schrikken toen ik bij het betreden van de arbeidsmarkt ontdekte dat ik in een slangenkuil was beland. Er was geen man te bekennen. En de dames buitelden als bij een ordinaire caféruzie over elkaar, verstrikt in een onuitwarbare kluwen van irritaties, innuendo's, woede-uitbarstingen en onversneden haat. Omdat ik er onherroepelijk in werd meegezogen, was ik doodongelukkig.

Ik kan er dus wel inkomen dat veel vrouwen liefst met mannen werken. Volgens de Randstad Werkmonitor 2008 geldt dit voor een op de drie vrouwen. Hun motivatie luidt steevast: mannen zijn ongecompliceerd, terwijl vrouwen achterbaks zijn: ze doen poeslief maar roddelen achter je rug.......Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!