Webwerven is te leren IQ TEST Nieuws

Door: Christine Lucassen (FD.nl)

Werkzoekenden surfen vrolijk rond. Maar recruiters hebben nog een slag te maken. Ze weten veelal niet hoeveel geld ervoor beschikbaar is, laat staan hoe ze het aan moeten pakken.

Internet heeft het afgelopen jaar een vlucht genomen en wordt geleidelijk een onmisbaar deel van de wervingscampagne.Toch kan bijna de helft van de hr-afdelingen niet zeggen welk deel van het budget voor arbeidsmarktcommunicatie en werving aan hun eigen recruitmentsite wordt besteed, zo blijkt uit onderzoek door de Intelligence Group. Het bureau heeft sinds januari ruim 350 wervingsgedeeltes van websites onder de loep genomen. Organisaties blijken maar weinig financiële middelen hiervoor beschikbaar te stellen. "Gemiddeld gaat nog niet eens 2% van het budget voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment naar de recruitmentsites', zegt directeur Geert-Jan Waasdorp.

Werkt het wel??

Niet alleen over het budget voor de wervingssite heerst onduidelijkheid, ook over de effectiviteit ervan. Zo kent slechts 46% van de diegenen die recruitmentsites onder hun hoede hebben, de bezoekersaantallen. Nog geen 30% weet door hoeveel unieke personen de vacatures op de site worden bekeken, of hoeveel tijd bezoekers gemiddeld op de site zitten.....Lees verder op fd.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!