Wolfram Alpha: 'Inpluggen op een groot elektronisch brein' IQ TEST Nieuws

Door: Remco Tomesen (depers.nl)

De grootste internetrevolutie, de heilige graal en Google-killer. De nieuwe "zoekmachine"Wolfram Alpha is nu al een hype. Terecht?

Af en toe komt hij voorbij: de nieuwe Google. Vorig jaar heette hij Cuil. Heel eventjes. Want de nieuwe zoekmachine stelde teleur. Einde van de korte hype.

Nu luistert de nieuwe Google naar de naam Wolfram Alpha. Genoemd naar de bedenker: de briljante wetenschapper Stephen Wolfram (49), die op zijn vijftiende al een artikel publiceerde over deeltjesfysica en de doctorsgraad haalde op zijn twintigste.

De zoekmachine van Wolfram is alleen nog door een klein clubje uitverkorenen getest. Ergens deze maand wordt het geheim aan het grote publiek onthuld: dan gaat Wolfram Alpha live. Misschien zelfs al vandaag; de wetenschapper kondigde gisteren namelijk aan dat hij vandaag met "heet nieuws"komt.

Een paar testers waren extreem enthousiast. "Het is alsof je inplugt op een elektronisch brein', schreef het weblog Venturebeat.com. En de Britse krant The Independent noemt Wolfram Alpha "een uitvinding die het internet voor altijd kan veranderen'.......Lees verder op depers.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!