Zo krijg je een leeg hoofd en meer vrijheid in je werk IQ TEST Nieuws

Door Frederieke van Velzen  (vkbanen)

Ben jij veel met je hoofd bezig en zou je efficiënter en productiever willen werken? De Amerikaanse managementcoach David Allen, auteur en uitvinder van de succesvolle zelfmanagement-methode "Getting Things Done"(gtd), kan je uitleggen hoe je dat voor elkaar krijgt.'Weet waar je naartoe wilt en zorg dat je een leeg hoofd hebt, voordat je ergens aan begint.'Tips van de meester zelf.

Terugkerende gedachten over wat je nog allemaal moet doen of onder tijdsdruk iets afmaken: het is niet bevordelijk voor de geest. Volgens David Allen (63), baas van coachingsorganisatie The David Allen Company, helpt maar één ding: alles wat in je hoofd opkomt vastleggen op post-its, in mapjes, in Outlook of droppen bij je secretaresse. Vertrouw op mensen en toepassingen die je aan een activiteit of gedachte herinneren op het moment dat het nodig is. Niet eerder, en vooral niet later.

Als je dat doet, heb je je hoofd vrij als je aan een activiteit of project begint en hoef je nergens anders aan te denken. Weg met die ineffectieve zorgen! Lees verder op vkbanen.nl

 
   « nieuwsoverzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!