Intelligentietest.nl is in 2003 opgericht met als doel om relevante links naar IQ testen en informatie over intelligentie te verzamelen. Tegenwoordig is Intellegentietest.nl de site die mensen met eigen artikelen informeert over IQ en intelligentie. Zo objectief en onafhankelijk mogelijk.

Wat zegt IQ over mijn persoonlijkheid, kan je je IQ verbeteren en wat is eigenlijk het nut van een IQ test? Dit soort vragen probeert Intelligetietest.nl te beantwoorden. Zodat mensen beter geïnformeerd zijn.

 

Bekijk onze artikelen over IQ testen. Met tips om te oefenen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op een assessment.

We hebben ook artikelen over de relatie tussen IQ en persoonlijkheid. Staat je intelligentieniveau bij je geboorte al vast, hebben mensen een seksuele voorkeur voor slimme mensen en is er een verband tussen karakter en IQ?

Ook behandelen we de relatie tussen IQ en carrière. We laten bijvoorbeeld zien dat het verband tussen IQ en opleidingsniveau minder sterk is dan veel mensen denken en dat er ook rijke mensen zijn die niet heel hoog op een IQ test scoren.

Heb je suggesties voor content, ken je sites die onder de aandacht gebracht moeten worden of heb je een vraag over IQ en intelligentie?  Neem gerust contact op.