De kunst van het kiezen IQ TEST

Het leven zit vol keuzes. Hoe maak je de juiste?

Bij bol.com 22,90 euro (+ 1,95 verzendkosten) Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis Bij Bruna 22,90 euro Thuis bezorgen 1 tot 3 werkdagen (1,95 verzendkosten) Bestellingen vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd. Levertijd via winkel 3 tot 5 werkdagen (geen verzendkosten) Online Reserveren.

 

Coca-Cola of Pepsi? Een nieuwe baan of niet? Wel of geen kinderen? De keuzes die we maken geven ons de kans onszelf te definiëren en ons eigen leven vorm te geven. Daarin schuilen de kracht, het mysterie en de ultieme schoonheid van 'kiezen'. Maar wat verwachten we van onze keuzes? Is je leven voorbestemd, afhankelijk van toeval of wordt het bepaald door onze eigen beslissingen? Bepalen we zelf wat we kiezen of zijn er andere (onbewuste) krachten aan het werk? In De kunst van het kiezen ontrafelt psychologe Sheena Iyengar aan de hand van haar eigen bewogen levensverhaal het complexe proces van het maken van keuzes. Ze laat op inspirerende wijze zien hoe onze geest omgaat met psychologische en culturele factoren die ons beïnvloeden en ze geeft handvatten om betere keuzes te maken.

 
   « Artikelen overzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!