Flipnosis IQ TEST

De kunst van het overtuigen.

Bij bol.com 23,90 euro (+ 1,95 verzendkosten) Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, binnen 1-2 dagen in huis. Bij Bruna 23,90 euro Thuis bezorgen 1 tot 3 werkdagen (1,95 verzendkosten) Bestellingen vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd. Levertijd via winkel 3 tot 5 werkdagen (geen verzendkosten). Online Reserveren.

 

Stel je een extreme situatie voor: een zelfmoordterrorist die dreigt een vliegtuig op te blazen of een bankovervaller die een bankemployee bedreigt met een pistool. Er zijn mensen die in dergelijke omstandigheden in een flits, instinctief, het juiste weten te doen, en in staat zijn de angel te halen uit vrijwel elk explosief conflict. Gave Het is een gave die voorkomt bij boeddhistische monniken, grote krijgsheren en politieke genieën, maar ook bij psychopaten, seriemoordenaars en oplichters. In zijn briljante, zeer toegankelijke boek ontleedt Kevin Dutton een type overtuigingskracht - het zogenaamde fenomeen flipnosis -, waar bijvoorbeeld onderhandelaars bij gijzelingen, juristen en speciale eenheden van het leger enorm bij gebaat zouden zijn. En passant verstrekt hij nuttige en praktische kennis over de techniek van het overtuigen, waar iedereen direct zijn voordeel mee kan doen....

 
   « Artikelen overzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!