Vergeten wetenschappen IQ TEST

Een geschiedenis van de humaniora.
Bij bol.com 24,90 euro (+ 1,95 verzendkosten)Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huisBij Bruna 24,90 euroThuis bezorgen 1 tot 3 werkdagen (1,95 verzendkosten)Bestellingen vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd.Levertijd via winkel 3 tot 5 werkdagen (geen verzendkosten)Online Reserveren.
Een boek dat wel degelijk een bijzondere benadering weet te maken van de rol van de wetenschappers en hun rol in de geschiedenis. Het zijn niet steeds de meest bekende wetenschappers die wel degelijk ook de belangrijkste evoluties hebben gebracht, blijkt zo. En deze bevinding wordt hier wel degelijk onderbouwd met een diepgaande en vrij complexe studie van wat de auteur alfawetenschappers en bëtawetenschappers noemt. 'Alfa's schrijven de geschiedenis, maar bëta's màken de geschiedenis."Het is een idee dat hier wel degelijk als basis geldt voor de benadering, en waarbij we wel een overtuigend bewijs krijgt van wat allemaal gerealiseerd werd door de alfa's. Een aantal onbekende wetenschappen hebben wel degelijk een grotere invloed gehad op de ontwikkelingen van de wereld, en dit op zeer diverse domeinen die hier worden bekeken, doorheen een doorgedreven studie, maar die wel degelijk helder een beeld van de stelling weet te brengen. Het is niet omdat de mensen deze wetenschappen en wetenschappers niet echt kennen dat ze geen belang hadden. Een leuke herziening van de geschiedenis van de wetenschappen doorheen de bril van een man die wel degelijk op een andere wijze de wereld kan en wil bekijken. Onconventioneel, maar een ontdekking van het feit dat we wel degelijk eens anders dienen te denken over de geschiedenis.
 
   « Artikelen overzicht

Slim op de hoogte?

Volg ons op Twitter of Facebook voor het laatste IQ Test Nieuws door Intelligentietest.nl.

IQ Test Online

IQtest.dk

De gratis IQ test van Mensa Denemarken ...

Lees meer ....

De IQ Meter jr

De IQ Meter Junior is geschikt voor alle ...

Lees meer ....

De IQ-Meter

Vaak wordt er bij belangrijke ontmoetingen ...

Lees meer ....

Komt jouw test hier?

Suggestie voor een interessante gratis IQ ...

Lees meer ....
De gemiddelde krantenlezer kijkt nauwelijks meer op van ...
 
Er bestaan heel wat tests om het IQ te meten. Vaak kosten ...
 
Intelligentietest.nl

Meer dan 1.500.000 bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling (gratis) IQ Test / IQ Tests!